Profil af RALA STÅL
Profil af Rala Stål
Laserskæring og Vandskæring
Bearbejdning i stål og Svejsning i stål
Renoveringsopgaver i stål
Rala Stål bistår med teknisk rådgivning i materialevalg, produktionsoptimering og konstruktion

Om RALA STÅL


RALA STÅL ApS er beliggende i naturskønne områder syd for Mariager Fjord og drives af Steen Langberg og de dygtige og fleksible medarbejdere, alle med en stor ekspertise og en høj faglig stolthed.

Fabrikken udvikles løbende og fremstår med en opdateret og moderne maskinpark og tilbyder således optimale fysiske rammer som tiltrækker og bevarer de aller dygtigste medarbejdere.


Senest har vi i 2012 taget en nyopført produktionshal på 500 m2 i brug. (Fuld krandækning, 3,2 ton løft, med 4,5 meter under krog, 6,50 meter til loft og port 500x500 cm), hermed råder vi nu over godt 1.500 m2


Stor fokus på effektivisering samt vore rutiner gør, at RALA STÅL ud over optimale omgivelser, også kan tilbyde en effektiv, ensartet og konkurrencedygtig løsning af opgaverne.


Hos RALA STÅL arbejdes der ikke med en funktionsopdelt produktion, det er i stedet den enkelte medarbejder som følger opgaven i hele forløbet.
En arbejdsform som giver en god synergi til alles fordel, som kunde får du et optimalt slutprodukt, den enkelte medarbejder styrkes faglig og opnår en alsidig hverdag og som virksomhed opnår vi stor fleksibilitet og udvikler et stærkt og innovativt miljø.


RALA STÅL er et stærkt leverandørkort, ikke kun som en professionel og stabil underleverandør, men også som en innovativ sparringspartner i din produktudvikling eller som problemløser ved f.eks renoveringsopgaver eller kritiske leveringssituationer.

Med venlig hilsen Steen Langberg, Jesper Simonsen og teamet fra Rala Stål

Rala Stål - Fabriksvej 30 - 9560  Mariager - klik for stor udgave

RALA STÅL er oprindelig startet som fritidsfirma, med levering af små svejse- og konstruktionsopgaver fra garagen på den private adresse i Assens.
 

I 2003 startes firmaet op på fuldtid, i 500 m2 lejede lokaler i Assens.


I 2005 overtages aktiviteterne i et lokalt vandskærer firma, et forretningsområde der siden har fået en central rolle i RALA STÅLS aktiviteter.


Efter flere knopskydninger og udvidelser på den gamle adresse, flyttes der i 2010 til egne og mere moderne lokaler på Fabriksvej i Assens.
Efter den seneste udbygning i 2012 er det samlede fabriksareal på godt 1.500 m2.


Ejere og daglige ledere af RALA STÅL er Steen Langberg & Jesper Simonsen.  
Baggrund: uddannet inden for faget, har taget kurser inden for branchen.
Så med den baggrund, kender vi til mange processer og løsninger.

RALA STÅL APS | FABRIKSVEJ 30 | DK-9550 MARIAGER | TEL: +45 96 68 00 60 | SL@RALA-STAAL.DK 

Copyright © Rala Stål 2012 | Design by Decor Web | Om anvendelse af Cookies