Kvalitet

laserskaering

Laserskæring

vandskaering

Vandskæring

kantbugning

Kantbukning

cncpladevalsning

Pladevalsning

opsvejsning

Svejsning

Hojtryksrenser logo 2

Højtryk

specialopgaver

Kvalitet

kapacitet

Kapacitet

DS/EN 1090

Rala Stål er certificeret efter DS/EN 1090 og lever derfor op til kravene om at kunne CE-mærke og producerer bærende komponenter af stål op til EXC 3 og termisk skæring op til EXC 4. 

Med opkvalificerede medarbejdere, der alle lever op til certifikatkravene omkring svejsning og et kvalitetssystem til at sikre og kontrollere produktionsprocessen, er vi godt klædt på til at leve op til kundernes krav om kvalitet.

Kvalitetshaandbog-rala-staal-2018-3
Kvalitetshåndbog

Kvalitet

Kvalitetsstyring er en fællesbetegnelse for en række metoder og aktiviteter, som bruges af en virksomhed til at opfylde krav vedrørende kvalitet.

Hos Rala Stål er kvalitetsstyring en af grundstenene i hele processen. Kvaliteten sikrer vi os gennem vores kvalitetshåndbog, som indeholder procedurer og skemaer til sikker styring af vores arbejdsprocesser, lige fra indgangskontrol til produktion og slutinspektion.

download

Dokumentation gennem hele processen

Sporbarhed iht. DS/EN 1090. Stort set alle materialer bliver registreret og mærket efter fast procedure ved indgangskontrol. Proceduren sikrer fuld sporbarhed og vi er derfor i stand til at kunne hjælpe med materialecertifikater, selv flere år efter at varen er leveret.
Omstempling foregår ligeledes efter intern procedure, og vi kan tilbyde fuld sporbarhed/dokumentation gennem vores inspektionsplan, som indeholder følgende:

  • Arbejdsrapport
  • Omstemplingsrapporter
  • Materialecertifikater
  • Forberedelse og samling
  • Svejsecertifikater
  • Overfladebehandling
  • Del montage
chain-1027864_1920
Scroll til toppen